Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

summer camp 2016

 
Παίζουμε με την τέχνη!
Ζωγραφική, κολάζ, γλυπτική, κατασκευές, φως, σκιά...
Ελάτε να πειραματιστούμε με πολλές και διαφορετικές τεχνικές και υλικά των εικαστικών τεχνών! Να εξερευνήσουμε τη φαντασία μας, τη δημιουργικότητά μας και τον μαγικό κόσμο της τέχνης!
Τα εργαστήρια εικαστικών προσκαλούν τα παιδιά να γνωρίσουν και να παίξουν με διαφορετικές εικαστικές τέχνες με σκοπό να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους έκφραση. Πάνω απ' όλα όμως τα προσκαλούν να παίξουν και να διασκεδάσουν!

Ανάπτυξη δεξιοτήτων στην ύπαιθρο
Με οδηγό την περιέργεια των ίδιων των παιδιών, εξερευνούμε το φυσικό πάρκο της γειτονιάς μας, γνωρίζουμε τους "κατοίκους" του, μαθαίνουμε να παίζουμε ομαδικά στην ύπαιθρο. Σκαρφαλώνουμε με ασφάλεια, παίζουμε παιχνίδια εμπιστοσύνης και γνωριμίας με τη φύση.

Αθλητικά παιχνίδια
Τα αθλητικά παιχνίδια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος εκπαίδευσης, για να αναπτύξουν τα παιδιά σημαντικά προσόντα σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τα παιδιά ενθαρρύνονται  να σέβονται και να παρακολουθούν το σώμα τους και παράλληλα να εκφράζονται δημιουργικά μέσα στην ομάδα. 

Μέσα από ένα δημιουργικό προγραμμα δραστηριοτήτων, δρώμενων και παιχνιδιών, τα παιδιά θα εξερευνήσουμε διαφορετικά επίπεδα του κόσμου και του περιβάλλοντος που ζούμε. Θα γνωρίσουμε τη γειτονιά μας και ευρύτερα τη γη ως κατοικοι της, θα "ταξιδέψουμε" στον κόσμο της θάλασσας του αέρα και του διαστήματος. 
Όλες οι εβδομαδιαίες δραστηριοτητες μας θα εμπνέονται απο τις παραπάνω θεματικές, προσφέροντας έτσι στα παιδια ενα διασκεδαστικό πλαισιο παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου